***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Полицайката Радева прикрила Семерджиев два пъти. Украинците удрят руски позиции със съветски хеликоптери


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 24 март   

 

Украински пълководец споделя пред АП за екипажите на хеликоптери Ми-24, които всекидневно вършат по три или четири излизания от базите си.

„ Изпълняваме бойни задания по унищожаването на противников машини и на живата мощ на съперника. Извършваме офанзиви от далечно разстояние, като освен това състояние врагът не може да ни порази с противовъздушните си системи ", акцентира командирът, изискал да остане неизвестен по съображения за сигурност и в сходство с военните разпореждания.

***

Два пъти уволнената полицайка Симона Радева съзнателно прикрила джигита Георги Семерджиев в деня на жестоката злополука на бул. „ Черни връх “, при която починаха две млади дами предишното лято. 

Това излиза наяве от претекстовете на Административен съд София-град, който отхвърли жалбата на Радева против уволнението ѝ от Министерство на вътрешните работи. Към делото е приложена информация по разказа на Столична дирекция на вътрешните работи, въз основа на която дисциплинарната комисия наложила най- тежкото наказване на Симона, написа Телеграф.

***

Юлиана Николова изрази недоумение на позицията на президента Румен Радев на срещата на европейските водачи в Брюксел по отношение на неприсъединяването на страната ни към взаимната поръчка на муниции и изрече съмнение, че " президентът може би приказва у нас предизборно ".

***

Това е станало на 21 март т.г. в апартамент на ул. „ Златен рог “ в София след спор сред двамата. Според първичната информация Миро си изпуснал нервите и почнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, най-после я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията. Певицата си е извадила здравно за контузиите.

„ Няма такова нещо. Нищо не съм подавала, нищо не съм оттегляла “, съобщи  пред „ Телеграф “ фолкпевицата Мария.

***

„ Последните седем месеца на нашето държавно управление 2,9% беше бюджетният недостиг. В момента дефицитът е по-голям, тъй като служебният кабинет не може да си събере приходите, а не поради разноските “, посочи Панев.

***

Руската войска е атакувала рано тази заран с ирански дронове родния град на президента Володимир Зеленски – Кривой рог, в южните елементи на Украйна.

„ Нападението е било осъществено с пет дрона-камикадзета " Шахед ". Атаките са изпълнили задачите си, като при щурма няма починали или ранени “, заяви началникът на военната администрация в града Олександър Вилкул.

***

Швейцарското държавно управление утвърди проектите за пробно узаконяване на продажбата и използването на канабис в Цюрих в опит да се оценят обществените и икономическите изгоди от регулирането на леката дрога, предава Си Ен Би Си.

***

***

Стачките и митингите против пенсионната промяна във Франция доближиха нови равнища на активност в четвъртък. Сблъсъците сред стачкуващи и полиция продължиха до късно нощес.

***

Броят на арестуваните по време на митингите против пенсионната промяна във Франция е повишен на 457. Това заяви през днешния ден в ефира на телевизия СиНюз френският вътрешен министър Жералд Дарманен, представен на уеб страницата на медията.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР